Over Deezy

Deezy staat voor kwaliteit en originaliteit.

Sinds 29 maart 2012 ben ik de trotse eigenaresse van mijn webwinkel.
De meeste sieraden komen uit eigen productie en worden voor u met de grootste zorg gemaakt. Bij de natuurstenen armbanden werken uitsluitend met kwaliteit producten waaronder roestvrijstalen kralen en elementen van hoge kwaliteit! Dus u heeft de garantie dat uw sierraad mooi blijft.

Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten, daarnaast staat een goede service bij ons hoog in het vaandel. Wij houden u bijvoorbeeld van het begin tot het eind op de hoogte van de status van uw bestelling en streven ernaar om uw bestelling nog dezelfde dag te verzenden. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze service en de nieuwe aanwinst!

Als u iets bestelt zorgen wij dat het binnen twee werkdagen, (indien het artikel op voorraad is), bij u thuis wordt afgeleverd. Uitgezonderd de sieraden die speciaal voor u worden gemaakt. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht.

Veel onze producten worden gratis verzonden, of tegen een laag tarief, uitgezonderd de artikelen in de categorie behorende bij de lockets of de artikelen die minder kosten dan een euro.

Wij zijn steeds op zoek naar leuke en aparte producten. Dus meldt u geheel vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van ons aanbod. (U kunt zich ook weer heel simpel afmelden indien gewenst.) Heeft u vragen of zou u nu dat ene product nog in mijn webwinkel willen zien, schroom niet en stuur ons een bericht met uw vragen en/of ideeën via het
contactformulier.

Mocht u tips hebben voor verbetering van onze service of webshop laat het ons dan gerust weten. Wij horen graag hoe wij ons nog verder kunnen verbeteren via
info@deezysieraden.nl of ons contact formulier


Met de hartelijke groeten, Team Deezy

Chiel en Nettie Kloos-Uiterwaal


Disclaimer

sliert


Stacks Image 7